Трогателно: Певицата Румяна е имала голямо желание преди катастрофата

Желанието на певицата Румяна се сбъдна

Певицата Румяна за отрицателно време успя да се превърне в любимка на публиката. Нейните песни се слушат и до днес с голям интерес от страна на широката публика. Почитателите на певицата Румяна са много, а всички те знаят хитовете й наизуст.

Певицата Румяна

Певицата Румяна

Баладите на звездата се превърнаха във вечни хитове, които радват хората и в наши дни. През последната седмица се появи информация, която никой не е знаел до този момент. Става въпрос за последното желание на певицата Румяна. Червенокосата красавица си е пожелала никога да не остарее.

Близо месец след пожеланието тя изгуби живота си в катастрофа. Звездата ни напусна твърде рано, а хилядите й фенове бяха съкрушени. Певицата Румяна остави едно дете сираче. Момиченцето на Румяна продължи по нейния път.

Тя записа няколко песни, но отдавна никой не е чувал нищо за нея. В края на месец юли ще бъдат отбелязани 15 години от загубата на красивата изпълнителка. Певицата Румяна издъхна на 34-годишна възраст. Слуховете около смъртта на певицата са много, а повечето от тях са свързани с направата на магия от страна на конкуренцията.

Порасната Мариана днес прилича изцяло на майка си. Момичето е прекрасно и изпълнява стари хитове по кръчмите в страната. За огромно нещастие последното желание на певицата Румяна се сбъдна твърде скоро, предават от hotarena.net.

Трогателно: Певицата Румяна е имала голямо желание преди катастрофата
3 (60%) 2 votes

Правда.бг препоръчва и:

1 коментар to “Трогателно: Певицата Румяна е имала голямо желание преди катастрофата”

  1. ina

    Дек. 22. 2016

    iNFORMACIQTA NE VI E VQRNA .RYMI IMA DVE DECA DUSHTERQ I SIN .

    Reply to this comment

Добавете коментар