Реклама в агенция „Правда“

Сайтът Pravda.bg е собственост на фирма „Марс Медиа“. Адрес за кореспонденция ул. „Черномен“ 3, офис 13, София. Телефон за контакт: 0888 571 981.

Правда.Бг е най-бързо развиващият се новинарски сайт в България. По данни от юли агенцията се посещава средно от 40 000 души на ден, които идват да се информират за случващото се в България и по света. Тя бързо се нареди в Топ 10 на новинарските сайтове, конкурирайки се с такива медии като „Труд“, „Актуално“ и „Дарик радио“. Често пъти и ги надминава по посещения. За да проверите на кое място е в момента в Топ 100 на всички български сайтове, имащи Тиксо брояч, отидете тук, натиснете CTRL+F и напишете pra.

Тъй като Правда.Бг е сравнително млад сайт, цените за реклама са най-ниските, които ще намерите на този пазар. Ние не оценяваме рекламата си по това, колко на нас би ни се искало тя да струва, а замерваме приходите от всеки един банер. По тази причина и цените всеки месец са различни. За своите потенциални рекламодатели изработваме специални оферти, така че те наистина да спечелят от рекламата при нас, а не просто да си похарчат парите.

Посещения през юли на агенция "Правда"

Ето как са се движили посещенията на агенция „Правда“ през юли

Ние имаме опит в онлайн търговията и ще ви посъветваме как точно да поднесете своето послание, за да имате успех сред нашите читатели.

През юли сайтът e имал 1 331 407 посещения от 395 403-ма уникални посетители. Те са прегледали общо 4 228 945 страници. Вие можете да рекламирате при нас на най-добрите цени, които се предлагат на българския рекламен пазар и вашата реклама ще бъде видяна над 4 милиона пъти за един месец.

За да получите уникална оферта, подходяща за вашия бизнес, пишете ни на редакционния мейл info@pravda.bg или се обадете в рекламния ни отдел на телефон:

0888 571 981.

Цената се определя според приходите от банери и количеството рекламодатели и е различна всеки месец. Така че е необходимо да се свържете с нас, за да ви дадем информация за актуалното положение.

Ние ще ви предложим реклама, която наистина ще ви донесе клиенти, а няма да ви одерем живи за някакви преброени импресии, както е масовата практика. Обадете се!