PLM Lifestyle – THE PARTY – купон по италиански

Please Love MeПарти в средата на седмицата?!?  Защо не! Такъв е италианския лайфстайл – забавлявай се когато си поискаш!

Младия италиански моден бранд Please Love Me отново ни предлага приятна изненада с присъствието си в столичния лайфстайл.

Явно след като бяха поканени да подкрепят и участват в избора на Мистър София 2015, те харесаха столичната клубна аудитория. Именно за това решиха този път те са домакини и ни канят да отпразнуваме позитивните емоции от взаимовръзката между модния лайфстайл и клубната култура.

Познавайки ги като ценители на детайла и качественото изпълнение, доказано в облеклата които предлагат, сме сигурни, че ще ни предоставят огромна доза позитивна емоция и забавления на партито си.

Особено след като разбрахме, че ще присъстват и представители на шоубизнеса. Истинското италианско лайфстайл парти ще се състои дни преди деня на любовта в елитния столичен клуб “PM:”  DJ VASQUEZ  и специалния гост от Италия Gili DJ ще развихрят музиката цяла вечер, за да може да се забавляваме по Италиански!

Станете част от зараждането на Легендата PLM Lifestyle – THE PARTY !

Научете повече за събитието тук: https://www.facebook.com/events/1131623906871569/

PLM Lifestyle – THE PARTY – купон по италиански
5 (100%) 2 votes

Правда.бг препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар