Огледален свят на първо място по гледаемост на турски сериали

Турските сериали са превзели ежедневието ни и това е факт.

По която и да е телевизия независимо от часовото време се излъчва поне по една турска продукция. Тази тенденция се спазва вече доста време и почитателите на този жанр расте с всеки изминал ден. Най-гледани си остават сериалите, които се излъчват по националната телевизия bTV и то в най-гледаното време – 20.00 часа.

Ханде, топ красавица от Огледален свят

Ханде от Огледален свят

Тогава всички затаяват дъх и тръпнат в очакване на поредния епизод на любимия си турски сериал. Много сериали бяха излъчени, кой от кой по хубави и трогателни. Всеки един от тях остави дълбока следа и все още си спомняме за тях. Съвсем от скоро започна излъчването на Огледален свят – поредният интересен турски сериал. Оказа се, че всъщност той е много повече от интересен.

Той направо подлуди феновете на турски сериали. Може би заради сюжетът или заради талантливата актриса той е толкова гледан. Хазал Кая със сигурност е една от причините телеманиаците да тръпнат в очакване на поредния епизод на сериала. Дебютът на младата актриса беше в сериала Забраненият плод.
Огледален свят съвсем спокойно може да се съревновава със сериали като Листопад, Пепел от рози, Перла, Забраненият плод. Всеки един от тях по свое му остави дълбока следа и накара хората да коментират всичко около излъчвания сериал.

Сигурно се задавате въпроса защо пък Огледален свят е толкова гледан? Това е така защото самата идея е много интересна. Съпоставката между два различни свята преплетени в любовната история на Емир и Ферия правят филма толкова желан и дълго чакан. За щастие всички почитатели имат шанса да се насладят на епизодите всеки делник или пък да посетят фенсайтът на сериала www.ogledalen-sviat.tv.

Гласувайте за статията

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *