Наша тв водеща се съсипа от манията си да бъде слаба! Ето какво я сполетя!

Новинарката си докарала анемия

Манията за перфектен външен вид изигра лоша шега на Надя Обретенова. Тя се подложила на тежки, изтощителни диети.

Желанието й на всяка цена да бъде слаба й отне най-ценното, което има един човек – здравето. Изтощителните диети й докарали анемия.

Колегите на Надя били много притеснени за здравете й. Те споделили, че тя непрекъснато била болна. Нямало вирус, който да я подмине. Постоянно кашляла и подсмърчала. Очите й били бледи и изпити.

Всичко започнало преди 2 години, когато колежка на Обретенова й подхвърлила злобно, че би изглеждала доста по-добре ако свали няколко килограма. Убедила я, че ако отслабне ще изглежда по-добре и ще се отърве от закръглените бузи и паласки.

Тежките диети й докарали анемия.

Това изказване разстроило много фината и възпитана Надя. Тя си поставила за цел на всяка цена да смъкне излишните килца. Подложила се на много тежки диети.

В момента организмът й толкова се изтощил, че водещата непрекъснато боледувала.

Въпреки, че докторите й открили анемия и било наложително да започне да се храни с храни богати на протеини, новинарката продължавала с диетите.

Близките й също били много притеснени. Никой не бил в състояние да я накара да започне да се храни пълноценно, пишат от Хотарена, позовавайки се н аинформация от вестник „Уикенд“.

Гласувайте за статията

Правда.бг препоръчва и:

1 коментар to “Наша тв водеща се съсипа от манията си да бъде слаба! Ето какво я сполетя!”

  1. На снимката е много по хубава:))).

    Reply to this comment

Добавете коментар