Лили Иванова е бясна на Къци Вапцаров и „Като две капки вода”

Лили Иванова не може да си намери място след подигравката с нея на последния лайф

Голямата Лили Иванова никак не обича имитациите и дори най-малкото нещо е в състояние да я изкара извън релси. През последните дни примата е бясна заради подигравката с нея на голямата сцена.

Къци Вапцаров имитираше звездата в „Като две капки вода”. Именно в тази си роля той грабна първото място във втория излъчен епизод. Зрителите също гласуваха за него.

Къци имитира Лили Иванова

Къци имитира Лили Иванова

Въпреки победата си обаче Къци загуби нещо много важно – уважението на Лили Иванова. Примата е останала крайно разочарована и възмутена от случилото се в понеделник. Тя е приела твърде на сериозно задачата на шоумена. Лили Ивнова веднага е потърсила отговорност от Маги Халваджиян.

Тя е изразила крайното си мнение по въпроса, твърдейки, че имитацията, която Къци се е опитал да направи е граничела с простотията и идиотщината. В момента голямата Лили е сърдита на продуцента на „Като две капки вода” и дори не искала да вижда Къци оттук насетне. За нея случилото се не би трябвало да се допуска в ефира на голяма медия, каквато е Нова телевизия, тъй като за нея това е твърде обидно и пошло, предават от skandalno.net.

Лили Иванова е бясна на Къци Вапцаров и „Като две капки вода”
4.33 (86.67%) 3 votes

Правда.бг препоръчва и:

2 коментара to “Лили Иванова е бясна на Къци Вапцаров и „Като две капки вода””

 1. Lilian Vasileva

  мар. 20. 2014

  tj pak za kakvo se misli.mnogo vazno .sega ima dimokrasia i vseki pravi nesta koito iska.ne moze da zabrani tova.v selia svet se pravj

  Reply to this comment
 2. Liliana Vasileva

  мар. 20. 2014

  Ne moze Lili Ivanova da se darzi taka.Ne razbira li 4e tia se darzi taka tova e istinata.Ama kato gleda otstrani-vizda i se 4e se podigravat s nea

  Reply to this comment

Добавете коментар