Страшна гавра с Бареков в ефира на Нова телевизия!

А водещата Люба Кулезич го нарече „Новия Яне“

Жестоко се изгавриха с журналиста, а по настоящем кандидат-политик Николай Бареков в предаването по Нова телевизия „На светло“. Водещата Люба Кулезич явно не е забравила дразгите с бившия си шеф в ТВ7 и днес по време на ефир показа уникална видеокомпилация, тотално осмиваща Бареков.

По време на клипчето, пловдивчанинът бе показан да пее народни песни и да се прави на шут в евтин ресторант по време на сватба, на която очевидно е бил цанен за водещ. Кадрите са от минимум десетина година, а Бареков още е „момче невинно“.

Nikolai-Barekov-1За да забие още повече ножа в „гърба“ му, Люба Кулезич се опита да зададе на госта си Яне Янев с въпроси, свързани с Бареков. Като, разбира се, се надяваше да предизвика негативни коментари от страна на лидера на РЗС.

Яне обаче не се хвана на въдицата и тактично отказа да коментира в дълбочина въпроса. Той заяви само, че антикорупционната реторика на Бареков съвсем не значи, че ще заеме неговата ниша в политиката. А да направи водеща партия в тези кризисни дни за България, било повече от трудно.

„В момента това ми прилича на приказката за нероден Петко. Това, че някой е направил заявка за партия, не значи нищо“, категоричен бе Яне Янев.

На свой ред Люба Кулезич не забрави да отбележи, че Николай Бареков е отказал да гостува в предаването й и уточни, че никога не била яла бял хляб от него, тъй като не взимала заплата от него.

Гласувайте за статията

Правда.бг препоръчва и:

3 коментара to “Страшна гавра с Бареков в ефира на Нова телевизия!”

 1. Rumiana Genova

  сеп. 20. 2013

  Люба е най противната журналистка Лицемерна герберка

  Reply to this comment
 2. Sergey Krastev

  сеп. 20. 2013

  А Бареков е най големия смешник обстрелван с фекалии.

  Reply to this comment
 3. Kafaleto Nesheva

  сеп. 28. 2013

  Ма и тя голем корифей се изписа,а е нагла и буди винаги у мен състоянието на вомитус!

  Reply to this comment

Добавете коментар