Съквартирантите от къщата изтрещяха предколедно

Защо Дими-„Интригантко“ напуска къщата

Един от най-зрелите участници в „Биг Брадър“ реши да напусне къщата, уж по особено  неотложна лична причина. Той така се обиди на джуджешкто си име „Интригантко“, че чак наистина разпали скандалите в къщата. Дими мърмореше, че всъщност той е единствения уравновесен съквартирант и винаги се е опитвал да стопира скандалите и едва ли не да разбира всеки, а виждате ли кръстили го „Интригантко“ . Той май наистина се върза на детинщините с имената на джуджетата, даже си позволи да даде неприятни епитети на Цеце. Дими се пенеше из къщата, как той е имал високо мнение за македонката, пък тя се оказала само една „крава“ .

Дими се проявява като истински "Интригантко"

Дими се проявява като истински „Интригантко“

Простотиите на подминаха и македонското девойче. Цеце се разрева, като бебе от глупостите и определенията на Дими. Тя съскаше на другите момичета от къщата, че вече не иска да говори с тях, а после пак им се жалваше. Тя не проумява как изобщо някой може да се обиди на имената си от коледната игра на „Снежака и Дядо Коледа“. Хубавелката до там се увлече, че дори отказва вече да бъде именитата помощничка на Дядо Коледа.

Боби пък успя да докаже на всички, че определено няма милост към македонската гиздосия. Не стига, че я изигра тя да прикачи името „Интригантко“ на някой от съквартирантите, ами дори и не отиде да я утеши, когато видя как се е разревала.

Никола побърза да не изостане от сънародничката си и направи сърдитни, само защото другите съквартиранти забравили за именния му ден. Покатери се на високо място и дълго време отказваше да слезе от там.

Съквартирантите от „Биг Брадър“ изтрещяват тотално. Май не им се отразява добре престоя в къщата точно пред празниците. Не стига, че всяка сутрин за „добро утро“ си разменят обидни епитети и ругатни, ами започнаха да се държат и инфлантилно и детински.

Гласувайте за статията

Правда.бг препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар