Павел Матеев и неговата стихосбирка „Облачна душа“

Ако искате да се обясните в любов за Коледа или Нова година, можете да подарите на любимия човек тази книга!

Стихосбирката „Облачна душа“ от Павел Матеев излезе съвсем скоро на пазара.

Основната тема на стиховете е любовта, такава каквато я чувства авторът – понякога споделена, друг път – не, но винаги даваща крила и мечти!

Въпреки че стиховете са писани преди 20 години, от тях бликат чувства, които са вълнували всеки от нас. Павел вече се е развил като поет, а и не само и е доста критичен към първите си поетични стъпки. Но все пак ги публикува в този автентичен вид, за да запази онази първа емоция, която го кара да ги напише.

Облачна душа - Павел Матеев

Стиховете са позиционирани в три раздела – ВЛЮБЕН, САМОТЕН и ОБИЧАН. Всяка строфа се чете лесно и четящият започва да разбира вълненията на автора още с първите стихове:

павел матеев стихове

Любовта, която е описана в стиховете на автора, не може да бъде разказана. Трябва да прочетете това, за да почувствате какво преживява стихоплетецът и как страда с любовта.

павел матеев стихове

Пълни с безкрайна жажда за любов, тези стихове докосват всеки човек. Дори хората, които в днешно време са отрупани с грижи и нямат време за много културни занимания, могат да потънат в света на тази поезия. Те са нежни, истински и проникват в душата ти, като те изпълват с желанието да бъдеш обичан и ти да обичаш.

павел матеев стихове

Може би аз съм предубедена, че тези стихове толкова ми харесват, но все си мисля, че това най-удивително чувство – любовта ни прави човеци и разтваря съзнанието ни за красотата и добротата.

Подарете си тази книга – първо на себе си и след това на любимия си човек, за да приемете топлината, обичта и човечността.

Прочетете повече за Павел Матеев и творчеството му на неговия САЙТ!

Павел Матеев и неговата стихосбирка „Облачна душа“
5 (100%) 4 votes

Правда.бг препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар