Павел Матеев и неговата стихосбирка „Облачна душа“

Ако искате да се обясните в любов за Коледа или Нова година, можете да подарите на любимия човек тази книга!

Стихосбирката „Облачна душа“ от Павел Матеев излезе съвсем скоро на пазара.

Основната тема на стиховете е любовта, такава каквато я чувства авторът – понякога споделена, друг път – не, но винаги даваща крила и мечти!

Въпреки че стиховете са писани преди 20 години, от тях бликат чувства, които са вълнували всеки от нас. Павел вече се е развил като поет, а и не само и е доста критичен към първите си поетични стъпки. Но все пак ги публикува в този автентичен вид, за да запази онази първа емоция, която го кара да ги напише.

Облачна душа - Павел Матеев

Стиховете са позиционирани в три раздела – ВЛЮБЕН, САМОТЕН и ОБИЧАН. Всяка строфа се чете лесно и четящият започва да разбира вълненията на автора още с първите стихове:

павел матеев стихове

Любовта, която е описана в стиховете на автора, не може да бъде разказана. Трябва да прочетете това, за да почувствате какво преживява стихоплетецът и как страда с любовта.

павел матеев стихове

Пълни с безкрайна жажда за любов, тези стихове докосват всеки човек. Дори хората, които в днешно време са отрупани с грижи и нямат време за много културни занимания, могат да потънат в света на тази поезия. Те са нежни, истински и проникват в душата ти, като те изпълват с желанието да бъдеш обичан и ти да обичаш.

павел матеев стихове

Може би аз съм предубедена, че тези стихове толкова ми харесват, но все си мисля, че това най-удивително чувство – любовта ни прави човеци и разтваря съзнанието ни за красотата и добротата.

Подарете си тази книга – първо на себе си и след това на любимия си човек, за да приемете топлината, обичта и човечността.

Прочетете повече за Павел Матеев и творчеството му на неговия САЙТ!

Павел Матеев и неговата стихосбирка „Облачна душа“
5 (100%) 6 votes

Правда.бг препоръчва и:

1 коментар to “Павел Матеев и неговата стихосбирка „Облачна душа“”

  1. Тони

    мар. 13. 2017

    Купих си книгата на Павел Матеев! Харесват ми стиховете! Мисля, че ще бъде чудесно, ако повече български поети издават книгите си!!!

    Reply to this comment

Добавете коментар