Разкриха мистериозния предмет в Балтийско море

Мистериозно оръжие на нацистите от Втората световна война лежи на дъното на Балтийско море

Намереното НЛО се оказа оръжие на нацистите, изгубено в края на Втората световна война

Намериха на дъното на Балтийско море оръжие от края на Втората световна война

На дъното на Балтийско море бе открит предмет с форма на НЛО. Това обаче се оказа поредната машина, която не носи извънземен живот и свръхчовешки качества, а просто съоражение собственост на нацистите изгубено под водата в края на Втората световна война. Гмуркачи изследват находката и единодушно заявяват, че не е НЛО. С помощта на сонда за сканиране бе установено ,че това е база за оръжие срещу подводници.

Чрез мрежа от кабели, оръжието можело да разстройва реда на подводници с цел да катастрофира. Светлината на крайбрежните фарове също би богла да подведе корабите да се разбият в скалите, съоражението било направено по подобие.

Андрес Аътелус, бивш морски офицер разкри ,че съоражението най-вероято е било построено, за да пречи на руските и британските подводни маневри.  Находката е изключителна, заявяват експерти.

Знае се ,че района е бил много важен за германските военни машини. Лагерите за танковете, а също и за камионите са идвали оттам, а без тях германците не са имали шанс да продължат.

 

Гласувайте за статията

Правда.бг препоръчва и:

1 коментар to “Разкриха мистериозния предмет в Балтийско море”

  1. Severin Yordanov

    юли 23. 2012

    малко извънземни… да свикваме, че май ще ги виждаме често ;).

    Reply to this comment

Добавете коментар