Извънземни нападат Земята!

Три огромни космически кораба идват към Земята

Учените ги очакват през март 2013 г.  Това съобщават от  SETI (Search for Extra-Terrestrial Intelligence – проект за търсене на извънземен разум).

Специалистите казаха още, че зачестяват срещите с НЛО. Според тях три гигантски кораба са се насочили право към Земята. Най-големият от тях е широк 200 мили. В момента се намират около Юпитер.

Запознатите твърдят, че това са извънземни от планетата Гутан. Очаква се след два месеца да кацнат на земята.

Новите Гутански кораби са били засечени в базираната в Аляска свръхсекретна американска система HAARP. Тя е била проектирана да изследва северното сияние и неговите специфики.

Учените от SETI казват още, че забелязаните летящи обекти са именно тези чакани извънземни кораби. Ще станат видими за оптичния телескоп, след като достигнат орбитата на Марс. Американското правителство веднага е получило информацията, пише profit.bg

 

Извънземните ни нападат през март

Гласувайте за статията

Правда.бг препоръчва и:

5 коментара to “Извънземни нападат Земята!”

 1. Ivan Enchev

  ян. 19. 2013

  Добре де , след като не сполучихте с митовете за края на света , сега извънземни засечени от свръхсекретни американски….. , абе уж са свръх секретни , пък жълтите ги знаят…. Явно тука се изявява един и същ малоумен нереализирал се сценарист на софт-порно 😀 Смях голям!

  Reply to this comment
 2. Radoslav Stefanov

  ян. 19. 2013

  HAARP изследва северното сияние? Свръхсекретен? Много неща научих :)))).

  Reply to this comment
 3. Райчо Райков

  ян. 19. 2013

  Хубаво новина , жалко , че не е 1-ви април .

  Reply to this comment
 4. Aleksander Nachev

  ян. 19. 2013

  Тва инфо е старо…тия кораби трябваше ноември 2012 да са дошли…ае стиага!

  Reply to this comment
 5. Hristo Hvoynev

  ян. 19. 2013

  Не,просто цялата тая тъпотия ни се сипва на главите,за да може,когато наистина дойдат истинските извънземни ние ще можем да възприемем въобще кво се случва с нашата цивилизация!Мога да ви гарантирам(помнете ми думата намерете ме след 10-20 години:)) ,че ние сме на прага на началната фаза на излизане на една цивилизация в космоса.Това бяха първите 20-30 години.След това последните 20 години толкова много сонди,апарати,сателити,телескопи наблюдаваха все по-дълбоко в космоса!И хоп ето ни сега,2013-годината в която много учени от цял свят очакват да намерят първата далечна или не толкова далечна планета,на която ще могат да потвърдят,че има живот!Има ли значение дали ще е точно 2013 или 2014,въпросът е,че в най близките 5 години,нещата на Земята ще са се променили вовеки!

  Reply to this comment

Добавете коментар