Делян Пеевски се жени навръх Коледа

Медийният бос Делян Пеевски ще се ожени за любимата си Цветелина Янева навръх Коледа. Вместо да прави сватба, баровецът ще предложи на приятелите си по случай събитието двудневен воаяж до Италия или Франция.

Харчът щял да му излезе около един милион евро, твърди публикация в “България днес” /бр. 135/. Пеевски взел решение за нетрадиционния празник след като майка му Ирена Кръстева заявила, че не дава детето си на една фолкпевица и че кракът й няма да стъпи на подобна сватба.

Младоженецът вече уж е предупредил избраниците, с които смята да пътува, че няма да могат да празнуват Коледа със семействата си. Подписването на гражданския брак се планирало за часовете непосредствено преди отлитането на самолета с веселата компания. Поканените били уверявани, че всички харчове са за сметка на Делян и че пътешествието с новобрачните ще бъде запомнено за цял живот.

Скептици, научили новината, вече изказвали съмненията си, че това пътуване ще се състои. Не вярвали и в оформянето на съюза между двамата влюбени, срещу който била самата г-жа Кръстева. Клюката припомня летните вълнения около анонсираната сватба на двойката, която дори била обявена за 27 юли – рождения ден на Пеевски. Цветелина накрая изпаднала в конфузни ситуации, когато тържеството се отложило, защото показвала на всички диамантения си пръстен и говорела как си представя най-важния ден в живота си: “…нещо по-пищно, по-скъпо…”. Единственото сигурно нещо според зевзеците било, че ако бракосъчетанието този път все пак се състои, музикалният му фон няма да бъде чалга, а джаз.

Делян Пеевски се жени навръх Коледа
3.5 (70%) 2 votes

Правда.бг препоръчва и:

7 коментара to “Делян Пеевски се жени навръх Коледа”

 1. Marin Trifonov

  юни 14. 2013

  Пачавра

  Reply to this comment
 2. Само й пожелавам цял живот да не види друг мъж!

  Reply to this comment
 3. Nina Ivanova

  юни 18. 2013

  Да и е честито с рмбака,който е като квзимодо и верно друг да не види само парииии мнооого парииии.Да я засипе и задуши той това го може

  Reply to this comment
 4. Nina Ivanova

  юни 18. 2013

  Имах в предвид тумбака

  Reply to this comment
 5. Nina Ivanova

  юни 18. 2013

  Откъде тоя малаумник има милиони за развлечение и как може на 20 години да е шеф на нещто а камо ли на пристанищта е от там са му парите хора а не от нещто с което старата ми баба си бърше гъза

  Reply to this comment
 6. Милен Велинов

  юни 19. 2013

  Ами направо думи немаме!

  Reply to this comment
 7. Милен Велинов

  юни 19. 2013

  Аз искам да видя събрани в центъра на София сега неговите избиратели, които са гласували за такава личност, за да ни обяснят какви точно са им били доводите и подбудите да изберат именно тази особа, а не някой друг човек за народен представител или изобщо колко българи могат да се съберат в подкрепа на този човек, срещу когото се е обърнала цялата страна и на практика целия ни народ, а колегите му в парламента искат той да ни бил представлявал в Народното събрание, та аз се съмнявам и един нормален човек да може сега с ръка на сърцето да каже, че е гласувал с бюлетината си за кандидатската листа на ДПС именно заради Пеевски, и ако все пак има подобни личности,
  то те най-вероятно са също негативни личности като тази, която твърдят, че одобряват или пък съответно действат под психологически натиск, за да постъпят по подобен начин, но и в двата случая всичко това говори за наличие на корупция, престъпност и липса на демокрация в страната ни и е поредното доказателство, че ПОСРЕДСТВОМ ПРОПОРЦИОНАЛНАТА ИЗБИРАТЕЛНА СИСТЕМА, В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, СПОКОЙНО МОГАТ ДА ПОПАДАТ ВСЯКАКВИ СЪМНИТЕЛНИ ЛИЧНОСТИ, ЧЕ ДОРИ И ПРЕСТЪПНИЦИ И ЗАТОВА Е РЕДНО ДА СЕ ПРОМЕНИ ЧЛ. 5 ОТ ИЗБОРНИЯ КОДЕКС И ДА СЕ ОТМЕНИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ПРОПОРЦИОНАЛНА ИЗБОРНА СИСТЕМА С МАЖОРИТАРНА!

  Reply to this comment

Добавете коментар